Mountain Equipment Changabang Jacket

kr 6.999

Nullstill valg
Kategorier: , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Mountain Equipment Changabang Jacket – frikjøring og fjellbruk.

Ny grovere og forsterket 3-lags Goretex PRO 80 denier skalljakke til frikjøring og fjellbruk. Hele jakken er i 80D HT Nylon forsterkning og har skikortlomme på venstrearm.

Changabang jakken gir deg maksimal beskyttelse i skikkelig dårlig vær uansett om du er på skibestigningstur, klatre- eller fjelltur. Jakken er designet i «Mountain Fit»- passform. Det vil si at den er mer generøs i forhold til lag med klær under og kroppsform. Changabang har i likehet med Tupilak en vanvittig bra armløft. Denne er helt klart markedsledende!

Denne modellen er relativt lang men har i tillegg avtagbart snøskjørt. Dette er det eneste snøskjørtet vi har prøvd som ikke reiser opp på magen når man strekker armene opp. Et rått snitt med gode artikuleringer. Modellen er fire frontlommer som alle bruker YKK® sine nye moulded Aquaguard®. Disse er mer vanntett, fungerer bedre i kulde og tåler mer enn andre vanntette glidelåser fra YKK®. På luftingen under armene brukes YKK´s reverskjerte coated coil glidlås for minimalt med bulk under armene.Disse er lasertskjært og lamindert inn. Alle lommene, samt frontglidelås har en laminert storm konstruksjon, det vil si en laminert Goretex-Pro flapp bak glidelås.

Hettekonstruksjonen en noe mindre enn på Tupilak jakken, men passer fortsatt over de fleste klatre og skihjelmer. Hele jakken bruker en forsterket og varmebehandlet 80 denier nylon for ekstra slitestyrke.

Vekt: 675g

Facebookgoogle_plus