Mountain Equipment Diamir Pant

kr 5.499

Nullstill valg
Kategorier: , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Mountain Equipment Diamir Pant – 3-lags GORE-TEX® Pro 80D.

Diamir Pant er en full 3-lags  GORE-TEX® Pro bukse med 80 denier forsterkning på hele buksen. Perfekt til frikjørere og skialpinister som jobber hardt i fjellet i søken etter den perfekte linja.

Noe av problemet til de fleste rene skibuksene på markedet er at de ikke er tekniske nok, slitesterke nok eller funksjonell nok for de som ikke baserer seg på heis. Diamir er buksen for de som vil ha en frikjøringsbukse med bevegelsesfriheten til en klatrebukse samt slitestyrken og funksjonaliteten til en ekspedisjonsbukse.

Selv om Diamir pant er mer romslig enn f.eks Tupilak pant er den basert på samme artikulering. Det vil si 3D arrtikulerte soner for optimal bevegelsesfrihet. Buksen har glidelås hele veien på siden av bukseben noe som gjør det lett å ventilere. Bukseselene er satt inn slik at du uanstrengt kan bruke drop-seat funksjon med klatresele på.

Bukseben er forsterket med Dyneema®. Dette beskytter mot kutt og skader fra stålkanter eller stegjern. Dymeema er lettere og mykere enn Kevlar, men tåler ekstremt mye belastning.

Selene er avtagbare dersom du bare ønsker å bruke belte. Buksen har to sidelommer og en lomme lengre nede på låret tilpasset sender/mottaker.

Facebookgoogle_plus