Spar opp til kr 1.139!

Härkila Staika GTX 12″ XL Insulated

Fra: kr 3.799 kr 2.660

Nullstill valg
Kategorier: , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Härkila Staika GTX 12″ XL er en jaktstøvel i toppklasse – den ultimate støvelen til jegeren som vil ha de beste materialer og masse komfort og beskyttelse. Støvlene har Vibrams beste yttersåler og optimal støtdemping med Härkila SUPO mellomsåle. 100% vanntett og pustende med Gore-Tex. En suveren jakt- og fjellstøvel som er gjort ekstra høy og stabil i overdelen, og derfor er perfekt til eksempelvis rypejakt på fjellet om vinteren. Gore-Tex®-membranen gjør den vind- og vanntett, og den ekstra kraftige isolasjonen holder føttene varme i helt ned til -25°C når du er i bevegelse.

Yttersåle: Vibram Fire&Ice – Bedre grep i kaldt vær, oljeresistent og slitesterk. Ved hjelp av en spesiell gummiblanding sikres optimalt veigrep selv ved ekstremt kalde temperaturer og høy varme (-20°C til +250°C). Gummiblandingen oppfyller så strenge krav som Ross cold flex ved -23°C og NFPAs krav til brannmannsstøvler. Fire&Ice kan brukes til all slags utendørsaktiviteter hvor det kreves optimalt veigrep selv under ekstrem kulde.

Mellomsåle: Härkila SUPO – Formstøpt EVA mellomsåle med ekstra stabilitet på yttersiden av fremfoten (supinasjonskontroll) og innersiden av hælen (pronasjonskontrol).
Innersåle: Härkila footbed – Sikrer optimal passform og korrekt fotstilling. Støtabsorberende geléputer i hæl og fremfot, samt ekstra stabilitet i hæl og svang.

Overdel: Nubuck-lær, Härkila Memory Fit – Sikrer at hælen sitter fast uansett strømpetykkelse og øker din komfort.

Fôr: Gore-Tex Performance Comfort – Anbefales til jakt hele året rundt i all slags vær. Som utgangspunkt fungerer Gore-Tex® Performance Comfort-membranen til all slags vær. Du kan justere isolasjonen ved hjelp av tykkere sokker, men er det meget kaldt kan du med stor fordel bruke Härkila-støvler med Gore-Tex® Insulated Comfort.

Facebookgoogle_plus

Tilleggsinformasjon

Sko str

38, 39, 40, 41,5, 42, 44, 45, 45,5, 49, 50, 48, 47, 46, 44,5, 43, 42,5, 41, 40,5, 39,5, 38,5