Spar opp til kr 100!

Evolv Addict Slipper

Fra: kr 1.299 kr 1.199

Nullstill valg
Kategorier: , , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Evolv Addict Slipper – Myk og uforet sko bygd for gode allroundegenskaper.
Skoen er konstruert som en klassisk tøffel som er kjapp å kippe av og på.
Med flat lest er dette er en tøffel som kan velges komfortabel for mengdetrening eller for tyngre fjellruter.
Skoen har asymmetrisk lest og lavt volum i fremfoten, du kan derfor også velge den trang for å gjøre den mer aggressiv og gi mer tåtrykk.
  • Profil: Asymetrisk, flat såle med lav tåboksen
  • Overdel: Lær
  • Fòr: Uforet
  • Mellomsåle: MX-P: 0,6 mm full lengde
  • Såle: 4.2mm TRAX høyfriksjonsgummi
  • Rand: VTR rand (tykk rundt tåområdet)
  • Vekt: 136g (1/2 par str UK8)
Evolv deler de forskjellige modellene sine i tre kategorier, hver kategori har ulike egenskaper og er tiltenkt forskjellige brukergrupper og typer klatring.
All-around
Sko fra denne kategorien er et godt valg for nybegynnere. Dette er sko som er komfortable å ha på og med helt flat såle. Helkappa er utformet for å være komfortabel og skånsom mot akillessenen. Skoene kan brukes til alle typer klatring, men for mer øvede klatrere vil sko fra denne kategorien først og fremst være et alternativ til lange ruter i fjellet.
Technical all-around
Sko med mer tekniske egenskaper enn All-aroundserien. Helkappa strammer mer over helen, en del av modellene har lett nedoverbøyd tå. Siden skoa er fortsatt relativt behagelige er de perfekt for flinke, rutinerte klatrere som vil ha en mengdetreningssko eller presise sko til vertikale og svakt overhengende ruter.
Ultra-performance
Den mest ekstreme varianten av klatresko, der både fotbuen og tåleddet er satt i spenn. Dette er sko som er utformet for å dra mer enn å skyve med. Skoa er godt egnet for bratte sportsklatreruter og buldring. Dette er ikke sko for nybegynnere, da de fleste vil oppleve de som ukomfortable.
Facebookgoogle_plus