Spar opp til kr 249!

Evolv Astroman

Fra: kr 1.699 kr 1.450

Nullstill valg
Kategorier: , , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Evolv Astroman – Fjellklatresko som også dekker ankelen.

Høyden til Astroman gir beskyttelse ved jamming og varme til foten, uten at det går på bekosting av mobiliteten. Teknisk nok for hardere trad ruter og komfortabel når du skal klatre en hel dag. En stiv mellomsåle sørger for topp kantgrep og støtte. Den statiske helranden sørger for at skoen sitter godt på, samt gir en avslappet passform.

Spesifikasjoner:

  • Profil: Lett asymmetrisk (AST-1 lest)
  • Toppmateriale: Lær
  • Fòr: Mikrofiber i forfoten, bomull i helen.
  • Midtsåle: MX-P: 2mm halvlengde + 1mm fullengde
  • Såle: 4,2mm TRAX® XT-5 Høyfriksjons gummi
  • Rand: VTR (Tykkere rundt tærne)
  • Vekt: 269g (1/2 par UK8)
Evolv deler de forskjellige modellene sine i tre kategorier, hver kategori har ulike egenskaper og er tiltenkt forskjellige brukergrupper og typer klatring.
All-around
Sko fra denne kategorien er et godt valg for nybegynnere. Dette er sko som er komfortable å ha på og med helt flat såle. Helkappa er utformet for å være komfortabel og skånsom mot akillessenen. Skoene kan brukes til alle typer klatring, men for mer øvede klatrere vil sko fra denne kategorien først og fremst være et alternativ til lange ruter i fjellet. 
Technical all-around
Sko med mer tekniske egenskaper enn All-aroundserien. Helkappa strammer mer over helen, en del av modellene har lett nedoverbøyd tå. Siden skoa  fortsatt er relativt behagelige er de perfekt for flinke, rutinerte klatrere som vil ha en mengdetreningssko eller presise sko til vertikale og svakt overhengende ruter. 

Ultra-performance
Den mest ekstreme varianten av klatresko, der både fotbuen og tåleddet er satt i spenn. Dette er sko som er utformet for å dra mer enn å skyve med. Skoa er godt egnet for bratte sportsklatreruter og buldring. Dette er ikke sko for nybegynnere, da de fleste vil oppleve de som ukomfortable.
Facebookgoogle_plus