Evolv Kronos

kr 1.490

Nullstill valg
Kategorier: , , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Dette er en videreutvikling av klassikeren Pontas, Chris Sharmas første signaturmodel fra Evolv. Kronos har flat såle og kanter bra. Skoen har «high performance»-egenskaper og passer spesielt godt på norske klipper som ofte ikke er så veldig overhengende. Nytt låsesystem lar deg finjustere strammingen i en håndvending.Skoen har en mellomstiv såle og yter best på sva, vertikale- og svakt overhengende vegger. En skikkelig allrounder spesielt god for ruteklatring.

 

  • Profil: Asymmetrisk med flat såle
  • Toppmateriale: Syntetisk (perforert Synthratek med litt elastitet)
  • Fòr: Uforet
  • Mellomsåle: 1,2mm fullengde
  • Såle: 4,2mm TRAX®-høyfriksjonsgummi
  • Rand: VTR rand (tykkere i tåområdet)
  • Vekt: 232g (1/2 par uk 8)

Evolv deler de forskjellige modellene sine i tre kategorier, hver kategori har ulike egenskaper og er tiltenkt forskjellige brukergrupper og typer klatring.    All-around
Sko fra denne kategorien er et godt valg for nybegynnere. Dette er sko som er komfortable å ha på og med helt flat såle. Helkappa er utformet for å være komfortabel og skånsom mot akillessenen. Skoene kan brukes til alle typer klatring, men for mer øvede klatrere vil sko fra denne kategorien først og fremst være et alternativ til lange ruter i fjellet. 
   Technical all-around
Sko med mer tekniske egenskaper enn All-aroundserien. Helkappa strammer mer over helen, en del av modellene har lett nedoverbøyd tå. Siden skoa  fortsatt er relativt behagelige er de perfekt for flinke, rutinerte klatrere som vil ha en mengdetreningssko eller presise sko til vertikale og svakt overhengende ruter. 
  Ultra-performance
Den mest ekstreme varianten av klatresko, der både fotbuen og tåleddet er satt i spenn. Dette er sko som er utformet for å dra mer enn å skyve med. Skoa er godt egnet for bratte sportsklatreruter og buldring. Dette er ikke sko for nybegynnere, da de fleste vil oppleve de som ukomfortable.

Facebookgoogle_plus

Tilleggsinformasjon

Vekt 464 kg