Evolv Luchador SC

kr 1.490

Nullstill valg
Kategorier: , , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Evolv Luchador SC – inspirert av de meksikanske fribryterne.

En Luchador er kjent for sin lekenhet, høytflyvende manøvre og fargerike maske. Skoen er bygd med en lett nedbøyd, svakt asymmetrisk tå, slik at skoen blir ideell både for å dra og å kante med. Mellomsålen er halvstiv. Skoen egner seg best på vertikale til svakt overhengende ruter, men den duger også på sva og skikkelige bratte overheng. Kanskje den mest allsidige toppskoen fra Evolv.
  • Profil: Semi-asymmetrisk med noe nedoverbøyd tå
  • Toppmateriale: Syntetisk (perforert Synthratek med litt elastitet)
  • Fòr: Komfortabelt skinn under foten, mikrofiber i front
  • Mellomsåle: MX-P: 1,5mm halvlengde varmsmidd
  • Såle: 4,2mm TRAX® XT høyfriksjons gummi
  • Rand: VTR rand (tykkere i tåområdet)
  • Vekt: 250g (1/2 par uk 8)
Evolv deler de forskjellige modellene sine i tre kategorier, hver kategori har ulike egenskaper og er tiltenkt forskjellige brukergrupper og typer klatring.
All-around
Sko fra denne kategorien er et godt valg for nybegynnere. Dette er sko som er komfortable å ha på og med helt flat såle. Helkappa er utformet for å være komfortabel og skånsom mot akillessenen. Skoene kan brukes til alle typer klatring, men for mer øvede klatrere vil sko fra denne kategorien først og fremst være et alternativ til lange ruter i fjellet. 
Technical all-around
Sko med mer tekniske egenskaper enn All-aroundserien. Helkappa strammer mer over helen, en del av modellene har lett nedoverbøyd tå. Siden skoa fortsatt er relativt behagelige er de perfekt for flinke, rutinerte klatrere som vil ha en mengdetreningssko eller presise sko til vertikale og svakt overhengende ruter. 

Ultra-performance
Den mest ekstreme varianten av klatresko, der både fotbuen og tåleddet er satt i spenn. Dette er sko som er utformet for å dra mer enn å skyve med. Skoa er godt egnet for bratte sportsklatreruter og buldring. Dette er ikke sko for nybegynnere, da de fleste vil oppleve de som ukomfortable.
Facebookgoogle_plus