Spar opp til kr 100!

Evolv Spark

Fra: kr 1.399 kr 1.299

Nullstill valg
Kategorier: , , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Komfortabel sko for tradklatring og lange dager i veggen. Behagelig og avslappet lest. Skoen er relativt stiv slik at den kanter bra, men ikke stivere enn at den smører greit. Relativt mye gummi over tåa gjør den god på jammeflytt. Med mellomsåle i hele lengden føles skoen solid og trygg. På grunn av den lave tåboksen får du «high performance»-egenskaper om du velger den trang.

 

  • Profil: Semi-Asymetrisk, flat såle med lav tåboks
  • Overdel: Lær
  • Fòr: Delvis foret med nylon i sålen
  • Mellomsåle: MX-P: 1.0mm fullengde
  • Såle: 4.2mm TRAX høyfriksjonsgummi
  • Rand: VTR rand (tykkere i tåområdet)
  • Vekt: 198g (1/2 par str UK8)

Evolv deler de forskjellige modellene sine i tre kategorier, hver kategori har ulike egenskaper og er tiltenkt forskjellige brukergrupper og typer klatring.   All-around
Sko fra denne kategorien er et godt valg for nybegynnere. Dette er sko som er komfortable å ha på og med helt flat såle. Helkappa er utformet for å være komfortabel og skånsom mot akillessenen. Skoene kan brukes til alle typer klatring, men for mer øvede klatrere vil sko fra denne kategorien først og fremst være et alternativ til lange ruter i fjellet.
  Technical all-around
Sko med mer tekniske egenskaper enn All-aroundserien. Helkappa strammer mer over helen, en del av modellene har lett nedoverbøyd tå. Siden skoa  fortsatt er relativt behagelige er de perfekt for flinke, rutinerte klatrere som vil ha en mengdetreningssko eller presise sko til vertikale og svakt overhengende ruter.
  Ultra-performance
Den mest ekstreme varianten av klatresko, der både fotbuen og tåleddet er satt i spenn. Dette er sko som er utformet for å dra mer enn å skyve med. Skoa er godt egnet for bratte sportsklatreruter og buldring. Dette er ikke sko for nybegynnere, da de fleste vil oppleve de som ukomfortable.

Facebookgoogle_plus

Tilleggsinformasjon

Sko str

UK 1, UK 10, UK 10,5, UK 11, UK 11,5, UK 12, UK 12,5, UK 13, UK 14, UK 2, UK 3, UK 3,5, UK 4, UK 4,5, UK 5, UK 5,5, UK 6, UK 6,5, UK 7, UK 7,7, UK 8, UK 8,5, UK 9, UK 9,5