Grivel Apollo w Shield

kr 899

Nullstill valg
Kategorier: , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Grivel Apollo w Shield – Superlett sportsklatresele!

…eller for deg som kjører lettvekt i fjellet. I Grivel Apollo w Shield vil du sette pris på det minimale pakkvolumet, den lave vekten og den strippa følelsen på kroppen – du kjenner knapt at du har selen på.

Leveres med Shield sjokkabsorberede disk som du fester i korsryggen på hoftebeltet ditt (avtagbar). For alle klatrere som er plaget med smerter i korsrygg eller om du bare vil gjøre selen mer komfortabel.

  • 4 stive utstyrsløkker med god plass til mye utstyr
  • Faste lårløkker
  • 2 hurtigspenner i livet for optimal sentrering av frontstykket og utstyrsløkkene
  • Vekt 290g (1)
 Størrelse  1  2
 Midje (cm)  67-87   80-110
 Lår (cm)  49-61  55-67
 Vekt (g)   290g

Grivel lager seler for deg som er dedikert i klatringen din, enten til fjellet eller sportscragget. Hver seletype er optimalisert for ett spesifikt bruksområde, selv om de alle er egnet til allroundbruk. Den spesielle måten selene er satt sammen på gir et minimalistisk preg og rent design, men er like gode å henge i som en klassisk konstruert sele.
Den bærende konstruksjonen, ytterstoffet og polstringen er laminert sammen slik at selen blir ultratynn og fremstår som ett stykke materiale. Det gir jevn vektfordeling gjennom hele selen. Denne måten å konstruere seler på gjør dem ekstra lette, med eksepsjonelt lavt pakkvolum, samtidig som komforten blir ivaretatt.

Facebookgoogle_plus