Grivel Ares w Shield

kr 999

Nullstill valg
Kategorier: , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Grivel Ares w shield – bre og alpinsele.

Grivel Ares w Shield er konstruert med tanke på alpin klatring og breferdsel hvor du klyver og går like mye som du henger i selen. Fremstykket av selen er utformet slik at den er ekstra god å gå med, samtidig som dine edlere deler ikke kommer i klem når du henger. Klassiske «bod»-seler for ski og bre har samme fordel, men kan ikke konkurrere med fullverdige seler på hengekomfort og praktiske detaljer. Det kan denne. Er du mye i fjellet – klatrer snø, is, bre og ryggtraverser? Test ut denne!

Leveres med Shield sjokkabsorberede disk som du fester i korsryggen på hoftebeltet ditt (avtagbar). For alle klatrere som er plaget med smerter i korsrygg eller om du bare vil gjøre selen mer komfortabel.
  • 4 stive utstyrsløkker med god plass til mye utstyr
  • Hurtigspenner i lårløkkene
  • Framstykket er optimslisert for gå- og klyvekomfort
  • 2 hurtigspenner i livet for optimal sentrering av frontstykket og utstyrsløkkene
  • Eget oppheng for utstyrskarabin til isskruene
  • Vekt: 300g (1)
 Størrelse  1  2
 Midje (cm)  64-84  76-106
 Lår (cm)  46-61  53-69
 Vekt (g)  300
Grivel lager seler for deg som er dedikert i klatringen din, enten til fjellet eller sportscragget. Hver seletype er optimalisert for ett spesifikt bruksområde, selv om de alle er egnet til allroundbruk. Den spesielle måten selene er satt sammen på gir et minimalistisk preg og rent design, men er like gode å henge i som en klassisk konstruert sele.
Den bærende konstruksjonen, ytterstoffet og polstringen er laminert sammen slik at selen blir ultratynn og fremstår som ett stykke materiale. Det gir jevn vektfordeling gjennom hele selen. Denne måten å konstruere seler på gjør dem ekstra lette, med eksepsjonelt lavt pakkvolum, samtidig som komforten blir ivaretatt. 
Facebookgoogle_plus