PIEPS DSP PRO

kr 4.999

Kategorier: , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

PIEPS DSP PRO – raskere, kraftigere og bedre.

PIEPS DSP PRO er arvtagern til den legendariske DSP-modellen med raskere prosessor, større og bedre antenner, forbedret batteritid og med nye funksjoner for profersjonelle guider og redningsavdelinger.

Pieps DSP PRO er enkel i bruk og har med oppgradert prosessorkraft en særdeles nøyaktig og rask behandling av signaler. Dette gjør at man kan jobbe raskt i søket uten å få stopmeldinger eller at man mister det sterkeste signalet.

Nye antenner gir en maksimal rekkevidde på 60 meter og har også en 60 meter bruksrekkevidde(search strip width). Denne rekkevidden oppnår Pieps ved å ha like stor størrelse på både X- og Y-antenne. Dette gir en sirkulær «søkesone» og rekkevidde på 60m. Z-antenne har en 12-13 meter rekkevidde.

DSP Pro kan markere opp til 3 signaler i en situasjon der flere er begravet. På denne måten kan man, dersom man er flere i søk, raskt gå til nest sterkeste signal etter funn. Man jobber på denne måten raskere og sparer viktig tid. Pieps opprettholder hele rekkevidden sin selv under markering av en eller flere signaler.

DSP Pro kan dersom man ønsker det, settes i en auto-revert modus. Da vil S/M automatisk gå tilbake til send-modus dersom enhet er inaktiv og ikke er i bevegelse. Dette er en funksjon noen ønsker som en sikkerhet i forhold der faren for etterskred er stor. Denne funksjonen må aktiveres hos en sertifisert Pieps forhandler.

Nytt batteri i DSP PRO gir minimum 400 timer i send-modus.

Bruksomerådet: Guider, skipatruljer, redningsavdelinger og erfaren bruker.

I tillegg er markeringsfunksjon optimalisert og forbedret. Alt for å gi profersjonelle en rask, nøyaktig, sikker og enkel brukeropplevelse.

Ekstrafunksjoner: Beskrevet under.

 

«The Intelligent transmitter: sørger for at din dsp pro alltid vil sende signal med den sterkeste antennen. Hvis sendene antenne får negativ ekstern påvirkning fra mobil o.l enheter sm kan reduserer signalstyrke med mer enn 30%, vil S/M automatisk bytte signal sending til en sterkere antenne. Dette skjer også dersom antenne blir skadet. Dette sørger for optimal rekkevidde.

Auto send/søk switch: vil automatisk bytte fra søk til send hvis enhet er i bevegelse i en bestemt tid. Denne funksjonen må man aktiviserer hos en butikk som er registrert som Pieps Service lokasjon.

Scan-funksjon:Kan skanne etter signal i forhold til avtand i søk-modus. Skanner fra 0-5m, 5-20m og 20-50m og indikerer hvor mange signaler innenfor de forskjellige avstandene. Dette gjør at du letter kan disponere tid i søket.

Frekvens-sjekk: kan sjekke om andre enheter sender på riktig frekvens ved kameratsjekk

I-Probe support: kan deaktiveres av Pieps I-probe. Minsker sjanse for overlappende signaler og effektiviserer søk med flere begravet.

Inklinometer: bratthetsmåler innbygd.

Smarttransmitting: Pieps DSP PRO bruker en unik lytting i send modus til å identifisere andre sigaler innen en 10 m radius. Hvis signal blir identifisert vil DSP PRO forsøke å legge om singal puls så man ikke får overlappende signaler.

TX 600 support: TX600 er enheter som man kan feste på hunder som sender signal utenfor standard EN300718, DSP PRO kan åpne båndbredden så man lett kan søke etter disse signalene.

Facebookgoogle_plus

Anmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser ennå. Vil du skrive en?

Bli den første som skriver en anmeldelse “PIEPS DSP PRO”