Pieps Micro

kr 4.699

Kategorier: , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Pieps Micro.

Pieps Micro er spesielt utviklet mot randokonkurranser der vekt og størrelse er viktig. Men det er ikke holdt tilbake på funksjoner, prestasjon eller teknologi i denne 3-antenners sender-mottageren.

Pieps introduserer for første gang på markedet en sensor teknologi som styrer bryter fra send til search modus. Det vil si at det ikke lenger er den tradisjonelle bryteren som du manuelt må sette i search fra send modus. En Proximity sensor (lyssensor) oppdager om søker er tildekket eller ikke. Når søker tas ut av bæresele eller lomme vil den automatisk skru seg over i seach modus. Dette fungerer ogsp i mørket. Man kan låse søkeren i search modus så man ikke den ikke automatisk går tilbake til send modus når den ligger stille eller blir tildekket.

En bevegelsesensor registrer om søker er i bevegelse eller ikke. Dersom søker ikke er beveger seg aktiv en kort stund vil den automatisk signalisere at den vil slå seg over på send innen 15 sekunder. Micro vibrerer og gir lyd fra seg i denne prosessen.

Pieps Micro har flag/markeringsfunksjon som hjelper til i søk med flere signaler. Dette gjør den uten å miste rekkevidde.

Pieps Micro har Bluethooth teknologi som gjør at du kan oppdatere og styre AR(autorevert) tidsintervall. Dette kan styres gjennom mobiltelefon. Android eller Iphone. (Må laste ned app)

Rekkevidde : 40m sirkulær

Batteri: min 200 timer i send

Facebookgoogle_plus

Anmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser ennå. Vil du skrive en?

Bli den første som skriver en anmeldelse “Pieps Micro”