Mountain Equipment Helium 250

kr 3.499

Nullstill valg
Kategorier: , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Lett og ekstremt pakkbar sommerpose.

Helium 250 er fylt med 250 gram 725+ fillpower dunkvalitet med en 90/10 fyllratio. Kombinasjonen av god dunkvalitet og en sikker konstruksjon gjennom en blanding av skrå boxwall kammere og 30grams boxwall kammere, gjør denne posen lett, komprimerbar og veldig varm i forhold til vekt.

Helium 250 er en lett sommerpose som ulikt andre sommerposer har full nakkekrage og et godt fylt dunkammer bak hele den 3/4 glidelåsen. Dette gir ekstra bruksvarme og hindrer den varme luften i å sive ut. Med høy fylltetthet i kammerne og god konstruksjon holder denne posen også godt på lengre turer uten særlig vedlikehold. Ytterstoffer Helium 30rs er et lett og ekstremt pakkbart stoff som tåler mye mekanisk slitasje pga sin høye thread count.

Det første du kjenner når du prøver de nye Mountain Equipment posene er at alle detaljer er revidert. Ikke bare konstruksjonen, men alle innstramminger, låser og klaffer er mye mer funksjonelle. Noe som gjør posene enda mer komfortabel og lett å bruke. Man kan virkelig kjenne at ME har fått mer varme ut av posene i bruk. Dette reflekteres ikke alltid av EN13537 testing, men man kjenner det ekstremt godt i bruk.

Leveres med glidelås på venstre eller høyre side.

EN 13537:

Comfort Limit: -2 C

Extreme: -15 C

Good night sleep garanti: 0

helium 250

 

Facebookgoogle_plus

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.71 kg