ThermaCELL MR9W

kr 517

Kategorier: , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

ThermaCELL MR9W – terasselanterne mot mygg.

Alle Thermacell Myggjagere fungerer på samme måte. De ulike modellene benytter også samme refill, i form av av matter med myggavvisende middel og gasspatroner.

ThermaCELL MR9W myggjager terrasselanterne avviser mygg ved å skape en 20m2 mygg-og knottfri sone som alle andre Thermacell myggjagere. Dette gjør den ved å frigjøre Allethrin, som er en syntetisk kopi av et naturlig avstøtningsmiddel som finnes i krysantemumplanter.

Myggjagerfunksjonen drives av en patron med butangass. Gassen gir varme i form av en glødetråd som igjen varmer en metallgrill. En liten matte med Allethrin settes inn på metallgrillen og sprer det ut i luften og skaper på denne måten den beskyttende sonen.

Thermacell myggjager terrasselanterne vil gi full effekt etter ca. 10 minutter.

  • Terrasselanterne og myggjager som beskytter mot myggstikk
  • Perfekt for hagen, campingplassen eller hytta
  • Gir 20m2 myggfri sone
  • Har batteridrevet lys
  • Esken inneholder: 1 Myggjager med terrasselanterne, 1 gasspatron, 3 matter med myggavvisende middel og batterier

I esken følger det med 1 gasspatron og 3 matter med myggavvisende middel (Allethrin). En gasspatron varer i 12 timer, og man skal skifte matte etter 4 timer for at jageren skal virke optimalt.

Gasspatronen installeres/skiftes ved at man åpner myggjageren og skrur den fast via gjengene. Lokket settes på, og knappen på utsiden settes deretter i ON-posisjon. Man skal da høre en svak suselyd, som indikrerer at gassen slipper ut og kan antenne glødetråden. Man klikker deretter tenneknappen 3 – 4 ganger, og ser gjennom kikkhullet at glødetråden antenner og gløder svakt. Deretter tar man den blå matten og skyver denne under gitteret til varmeplaten. Husk å skru apparatet på OFF når det ikke er i bruk, slik at du ikke bruker unødig gass.

Ekstra refill kjøpes separat.

Facebookgoogle_plus