Mountain Equipment Firefly

kr 5.699

Nullstill valg
Kategorier: , , . Stikkord: .

Produktbeskrivelse

Mountain Equipment Firefly

Dette er de letteste og de mest varme effektive soveposene Mountain Equipment noen gang har utviklet. Ektremt avansert konstuksjon med patenterte løsninger og de råeste materialene på markedet setter en ny standard på superlett soveposedesign. Denne serien er utviklet like mye for alpinister som den er for ultra-backpackere som reiser over store distanser.

Firefly er letteste posen i Extreme light serien. En perfekt sommerpose til sykkel,fjell og klatreturer. Comfort temp: -1C

Denne posen er fylt med 274g med 800+ fillpower gåsedun. Firefly har en totalvekt på kun 560g og har en veldig liten pakkstørrelse. Kontruksjonmetoder, dunkvalitet og materialer gjør at denne posen passer perfekt for alle som trenger maksimal slagkraft i minimal pakkstørrelse og vekt. Passer perfekt til lengre sykkelturer, klatreturer eller fjellturer der plass og vekt står i fokus.

Kontruksjonen innvendig er annerledes enn Mountain Equipments andre modeller. Extreme Alpine serien bruker Alpine fit passform, noe som betyr at den er smalere langs beina for å redusere vekt og dødt luftrom rundt kroppen. EXL stretchsydde sømmer er satt inn i lineren i den øvre delen av soveposen for å øke den thermiske effektiviteten og loften i posen. Nakkekragen har også dobble EXL sydde sømmer rundt for at den automatisk skal trekke tett inntil nakken uten manuel justering. Det er ingen Lode Lock på nakkekragen. Kammer bak glidelås er avstivet og sørger for at ikke glidelåsen setter seg fast.

Fotenden bruker 4 kammere i Bullseye konstruksjon for å øke varme og minimere kuldegjennomslag. Hetten er designet med 7 kammere i 3D form for å forme seg godt rundt hodet uten å komprimere loften i hetten.

Denne posen tåler mye bruk og er også forsterket innvendig med samme Plasma TM materiale for å minimere duntap over tid. Leveres med oppbevaringstrekk og vanntett pakkpose med rullelukking.

Vekt: 560g

Comfort Limit: – 1 C

Good night sleep: -1 C

Extreme : -16 C

Fyllvekt: 274g

Fillpower: 800+ FP Russisk Gåsedun

Pakkstørrelse: 25 x 19 x 16 cm

Downcodex: Ja

Facebookgoogle_plus

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.56 kg