Interessert i klatrevegg?

Vi på Klatresiden setter opp klatrevegger både inne og ute, i fjell eller på vegg/fasade. I tillegg leverer vi alt nødvendig utstyr og veiledning for montering på egen hånd.

 

Klatring for alle – store og små

Klatring er en av de idrettene i størst vekst i Norge. Det er en spennende, morsom og sunn form for trening og lek som passer for alle, gutter og jenter, store og små. Det dukker stadig opp nye klatrevegger, både på skoler, idrettsanlegg, fritidsklubber, militærleirer, bedrifter, og også hos private, utvendig og innvendig, i alle størrelser.

Vi tilbyr alt fra enkle klatregrep, små ferdigmoduler som kan festes på vegg inne og ute, eller større klatrevegger med topptaufester og mellomforankringer. Vi leverer også støtdempende underlag for inne- og utebruk, alt fra mobile fallmatter til sandkasser på utevegger.

 

Ferdige moduler

Kjøp ferdige moduler i ulike størrelser og vanskelighetsgrader som er klare til å montere på vegg, ute eller inne. Enkel veiledning for oppsett av ferdigmodulen på vegg følger med. Egner seg for mindre vegger til privat bruk som f.eks. i hjemmet.

pulse1ny

Gjør det selv

Vi leverer også alt nødvendig utstyr for oppsett av klatrevegg på egen hånd. I tillegg gir vi steg-for-steg veiledning slik at hvem som helst kan få det til. Her er en guide fra Metolius på hvordan bygge en buldrevegg hjemme.

Komplett klatrevegg ferdig montert

Oppsett av større klatrevegger kan være greit å sette bort til fagkyndige. Vi i Klatresiden tilbyr komplette klatrevegger ferdig montert klart til bruk (se skjema her).

Klatrekurs, klatreutstyr og vedlikehold

I tillegg til å sette opp klatrevegg, leverer vi alt nødvendig klatreutstyr, holder klatrekurs med sertifisering fra Norges Klatreforbund, samt står for vedlikehold av klatreveggen.

Alt til svært konkurransedyktige priser.

Vi kommer gjerne på en befaring for å se på mulighetene som finnes i forhold til klatrevegg.

Se vårt utvalg av klatregrep og diverse utstyr til klatrevegg her: Klatrevegg

Send en forespørsel om klatrevegg.

Hvis du ønsker mer informasjon om bygging av klatrevegg eller flere referanser, kan du enklest fylle ut vårt tilbudsskjema for klatrevegg,
eller kontakte oss direkte på 45 79 49 95 eller post@klatresiden.no

Facebookgoogle_plus